cabecera

DESPRE NOI

 

MATILSA este o companie de familie cu o vasta experienta in sectorul nacelelor de lucru la inaltime, situata in Zaragoza, Spania. Fondata de catre Isidoro Lebrero in anul 1990, renumitul producator de utilaje pentru lucrari publice si creatorul brandului Lebrero in anii 1950, a inceput in anul 1993 sa fabrice nacele de lucru la inaltime. In anul 2006 am inaugurat o noua locatie cu o suprafata de 8.000 m2 pentru a extinde productia noastra ca urmare a cresterii continue a cererii de nacele de lucru la inaltime.

aa
aa
aa

ECHIPA NOASTRA

 

MATILSA este reflectia echipei din care este formata, echipa dispusa sa duca mai departe dorinta noastra in ce priveste siguranta lucrarilor efectuate la inaltime, proiectand si fabricand nacele care sporesc protectia pe parcursul acestui tip de lucrari.

Echipa noastra din Brasov-Romania

PRODUSELE NOASTRE

NACELE DE LUCRU LA INALTIME TRACTABILE

Modele pentru inaltimi de lucru cuprinse intre 7 si 17 metri.

NACELE DE LUCRU LA INALTIME AUTOPROPULSATE

Modele pentru inaltimi de lucru cuprinse intre 13 si 21 metri. SUNTEM SINGURA companie care fabrica nacele de lucru la inaltime autopropulsate cu stabilizatoare hidraulice, acestea devenind mai eficiente si mai sigure fata de cele care nu au astfel de stabilizatoare.

NACELE DE MONTAT PE DIVERSE VEHICULE

Set de brate cu o inaltime de lucru cuprinsa intre 12 si 17 metri pentru montarea pe diverse vehicule.

REALIZARILE NOASTRE

 

Echipa MATILSA lucreaza in mod constant pentru dezvoltarea si imbunatatirea produselor noastre, prin departamentul de cercetare-dezvoltare si departamentul comercial, pentru extinderea pe noi piete internationale prin intermediul distribuitorilor exclusivi din fiecare tara, asigurand un raspuns rapid si o intretinere corecta a nacelelor noastre de lucru la inaltime.

Suntem convinsi ca efortul depus, munca in echipa si inalta calitate a produselor noastre sunt cea mai buna scrisoare de prezentare. Respectam cele mai stricte reglementari si cele mai inalte standarde de calitate.

aaaaa

 


Telefon: 0733 221 221 - Fax: 0369 815 801 - email: office@ksm.ro